| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

22.4.2014 12:34:02 Jája s čápátkem

domácí šunka - stačí 70°C?

podle receptu se domácí kuřecí šunka vaři na 70°C, babička ji vařila takto pro jistotu 3 hodiny, tj. asi o hodinu déle, než se má, je dobrá, jen se chci zeptat, jestli ji může i batole, tak nějak mi tam chybí to "převaření" masa na 100°C
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
domácí šunka - stačí 70°C? Jája s čápátkem 22.4.2014 12:34
*Re: domácí šunka - stačí 70°C? Felisín 22.4.2014 13:5
**Re: domácí šunka - stačí 70°C? Krabatka 22.4.2014 13:10
*Re: domácí šunka - stačí 70°C? margotka78 alias shit-roller 22.4.2014 13:26
*Re: domácí šunka - stačí 70°C? angrešt 22.4.2014 14:7
**Re: domácí šunka - stačí 70°C? Jája s čápátkem 22.4.2014 17:31
***Re: domácí šunka - stačí 70°C? angrešt 22.4.2014 17:48
****Re: domácí šunka - stačí 70°C? Jája s čápátkem 22.4.2014 22:1
*****Re: domácí šunka - stačí 70°C? angrešt 23.4.2014 10:37
******Re: domácí šunka - stačí 70°... Jája s čápátkem 23.4.2014 17:46
*******Re: domácí šunka - stačí 7... angrešt 23.4.2014 18:55
********Re: domácí šunka - stačí... Jája s čápátkem 23.4.2014 20:7

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.