| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.4.2014 18:34:37 Tizi

Jak dlouho vařit jíšku?

Jsem zvyklá dělat jíšku podle způsobu mých rodičů - dělali ji vždy na konec vaření, udělali zasmažku tuk + mouka, naředili studenou vodou a vlili do polévky, tam se povařila 3-5 min. a jídlo bylo hotové. Nicméně v receptech většinou čtu vařit až 20 min. Chuťově rozdíl nepoznám. Proč se má vařit dlouho? Je to z nějakého zdravotního hlediska? Mám ráda rychle udělaná jídla, takže mě nebaví vařit dlouho, když nevím proč.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Jak dlouho vařit jíšku? Tizi 10.4.2014 18:34
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Mikulka+3 ratolesti 10.4.2014 18:41
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? margotka78 alias shit-roller 10.4.2014 18:41
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? x x 10.4.2014 18:51
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? angrešt 10.4.2014 18:54
**Re: Jíška - jak dlouho vařit? Tizi 10.4.2014 19:22
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Pruhovaná 10.4.2014 19:53
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Zufi. 11.4.2014 3:9
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Persepolis 11.4.2014 8:44
*Re: Jíška - jak dlouho vařit? Luc. 11.4.2014 11:59

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.