| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

3.4.2014 18:43:08 sevenofnine

Luštěninové pomazánky

Chtěla bych začít dělat luštěninové pomazánky, dnes jsem zkoušela fazolovou, je dobrá i děti ji snědly, ale nějak jsem nepostřehla, že v recetu je 200g vařených fazolí, no a já navážila suché, máme toho jak bych měla dětí deset a ne dvě. Nevadí, zítra roznesu na ochutnání, našla jsem spoustu tabulek na přepočet suché/vařené, ale dost se rozcházejí. Víte někdo nebo máte vyzkoušené kolik suchého je vařeného? Zajímalo by mě to i u rýže a těstovin. Díky za pomoc.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Luštěninové pomazánky sevenofnine 3.4.2014 18:43
*Re: Luštěninové pomazánky Luc. 3.4.2014 20:42
**Re: Luštěninové pomazánky J. 3.4.2014 21:7
*Re: Luštěninové pomazánky Jarmilka. 3.4.2014 21:31
**Re: Luštěninové pomazánky š. 3.4.2014 23:0
***Re: Luštěninové pomazánky Winky 4.4.2014 1:50
*Re: Luštěninové pomazánky Jarmilka. 3.4.2014 21:32
*Re: Luštěninové pomazánky pipka pipka 4.4.2014 12:26
*Re: Luštěninové pomazánky Hanka 75 4.4.2014 17:1

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.