Jak připravujete červené zelí ke kachně?
zdravím, pokud děláte ke kačeně červené zelí, děláte hlávkové, sterilované nebo kysané? Chtěla bych na víkend vařit dvoje zelí bílé i červené. Bílé - budu určitě dělat domácí naložené kysané zelí dle našich zvyklostí. Jak vhodně pokrm doplnit o zelí červené? Zkoušela jsem červené sterilované s jíškou /cibule, sůl, cukr, ocet/ a švestkovým kompotem,popř. s trnkama (povidla) dále pak jsem zkoušela hlávkové s tímtéž....O syrových bramborech či hroznových bobulích vím, někdo prý dává rybízovou marmeládu..., ale nemáte někdo nějaký faaakt vymazlený recept na červené zelí ke káči?
A jaké děláte knedlíky? Mě už ta klasika typu houskový kynutý, či bramborový nebaví.
Odpovědět