| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

9.3.2013 11:25:55 Hanka36

Divoká kachna - zpracování a recept

Dostali jsme divokého kačera, zabitý byl ve čtvrtek. Prosím poradíte co s ním dále? Mám ho nechat v chladu nějakou dobu, stačí ty 3 dny? A jak oškubat - prý bez paření, vykuchám.

A můžu hned péct? Poradíte mi nějaký dobrý a jednoduchý recept na divokou kachnu? Ovšem nejradši bych maso zamrazila, protože už peču skopové a to by bylo moc divočiny. Dá se ta kachna zamrazit bez újmy na kvalitě? Nebo ho můžu nechat třeba do příštího týdne v peří v chladu na balkoně? Ale zmrznout by asi neměla, že?

Díky za radu!
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Divoká kachna - zpracování a recept Hanka36 9.3.2013 11:25
*Re: Divoká kachna - zpracování a recep... TS Garp 9.3.2013 11:35
**Re: Divoká kachna - zpracování a rec... Hanka36 9.3.2013 11:45
***Re: Divoká kachna - zpracování a r... TS Garp 9.3.2013 11:49

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.