Proč se hned balí kufry?
Opět navazuji na předchozí diskuze a ptám se - proč se hned balí kufry? A to hned myslím v okamžiku, že chlap neskáče, jak že na píská. Mám takový pocit, ale aby to nebylo jen na ženy, to samý dělají muži. Prostě je to - já mám právo na štěstí, ale odmítám pro to něco udělat. Všechno, co zavání "ústupkem", je bráno jako cesta do pekel a je nutný si vzít kufry a jít hledat štěstí jinde. Ale kde? Všude to bude podobný. Já osobně si troufám tvrdit, že ústupky jsou ve všech vztazích, ale tam, kde jsou spokojení, si ty ústupky neuvědomují, takže partneři dojdou k závěru, že žádné ústupky nejsou. Ale jsou a je to tak správné a asi - jedině možné.
Však se podívejte na diskuze - muž - už mě nebavíš, jsi samý problém, děti prudí, zamiloval jsem se jinde. Žena - neříkáš mi denně, jak mě miluješ, nechceš to a to, našla jsem muže, který mi tohle dává - a šup a už se ženou jinam.
Připadá Vám to normální?
Mám totiž pocit, že jak chce dneska každý všechno hned, tak vč. štěstí, ale jak chtějí a pořizují bezmyšlenkovitě materiální věci na úvěr, je to přece tak dostupné, tak stejně se staví ke vztahům - na úvěr.
Jen chci upozornit, že ne vždy je to takový a že jsou oběti na obou stranách, ale o těch nemluvím.
Odpovědět