| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

3.4.2012 11:31:01 Girili

Sekaná v domácí pekárně

Delate nekdo? Je potreba recept nejak upravit oproti normlani? Jsou na to nejake figle? Na jaky program zapinate? Co s hnetacimi haky? Vyndavate je v urcite fazi programu? Z kolika masa to bude do pekarny tak akorat? Mam Moulinex Baguette XXL, ve ktere se da pect chleb o velikosti 750-1500g.

Nechce se mi s tim moc patlat a rada bych si to pekarnou zjednodusila, kdyz uz ji mam, ale aby to zas za neco stalo.

A pokud mate nejaky dobry recept na zdravy chleba, ktery se vam v teto pekarne dari, budu za nej rada. Mne se dari vzdy jen s velmi tvrdou kurkou, prestoze nastavuji ten nejnizsi stupen propeceni.

Diky moc za tipy! :-)
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Sekaná v domácí pekárně Girili 3.4.2012 11:31
*Re: Sekaná v pekárně Mysterious 3.4.2012 12:58
*Re: Sekaná v pekárně Delete 3.4.2012 14:6
**Re: Sekaná v pekárně Girili 3.4.2012 14:24
***Re: Sekaná v pekárně Marie-Ellena 3.4.2012 14:43
****Re: Sekaná v pekárně Girili 3.4.2012 14:58

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.