9.1.2007 7:54:35 Romča, 2+1 na cestě
plísňové sýry
V těhotenské průkazce se uvádí na zadní straně, že by těhotná nastávající matka neměla konzumovat plísňové sýry...jednou je to tam napsané, vím, že těhotenský chutě jsou sviňa, ale přece to má nejspíš svůj důvod, proč to tam je. Mě by teda nenapadlo jíst v těhotenství saláty, majonézy, plísňové sýry, z toho miminko moc živin nezíská.
Také jsem byla před osmi měsíci ještě těhotná, takže v žádném případě nenarážím na autorku článku, ale stačí se informovat o vhodnosti potravin.
A pokud má matka v těhotenství teplotu, určitě bych se nespokojila od lékaře jen s paralenem. 5 dnů teplota? To je na považenou, zda nepochybila lékařka, ale na druhou stranu nás nikdo nenutí chodit k jednomu lékaři. Já si v těhotenství prodělala 2 angíny, v 12. a 27. týdnu a určitě jsem nečekala s teplotou doma.
Je mi líto autorčina nenarozeného dítěte, ale určitě budou mít s manželem štěstí na anděla pro jejich dcerku.
Odpovědět